Genieten onder onze nieuwe tuinoverkapping!

Ik woon nu sinds 5 jaar in het prachtige Limburg en vind het echt geweldig. Ik werd geboren in Frankrijk, dus Nederland is weer heel wat anders. Vooral het weer valt hier vaker dan gehoopt behoorlijk tegen. Nou hoor je mij niet klagen, want ik ben hier erg gelukkig. Maar de Fransen zijn gewend om de meeste tijd buiten te zitten, dus dat is hier wel weer even wennen.

Overtuigd door Alibow

Omdat mijn man me een plezier wilde doen, heeft hij mij gevraagd of ik het een goed idee achtte onze tuin aan te passen, zodat ik het gehele jaar door buiten zou kunnen vertoeven. Dat vond ik uiteraard een geweldig idee. Hij had een aantal vrienden om advies gevraagd en na een lange discussie, zijn we op zoek gegaan naar een hoogwaardige aanbieder voor een tuinoverkapping. Alibow wist ons te overtuigen!

Een vriend van ons had ons dit bedrijf al aangeraden en wij zouden niet blijer kunnen zijn. De medewerkers waren erg vriendelijk, hebben ons het nodige advies gegeven en ook de prijzen waren verrassend voordelig! Ze hebben de installatie overgenomen en binnen enkele dagen was de overkapping al klaar. En natuurlijk schrijf ik dit bericht terwijl ik in onze tuin van een wijntje geniet. Geweldig!