Helemaal hot; keramische tegels

Keramische-tegel

Keramische tegels zijn een echte trend en ze zijn dan ook steeds vaker terug te zien in het interieur. We vertellen u in dit blog graag wat meer over keramische tegels, zo komt u te weten waarom ze zo populair zijn en wat de voordelen zijn. Bent u benieuwd? Lees dan snel verder!

De mogelijkheden op het gebied van tegels van keramiek zijn enorm en keramische tegels zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van natuursteen tegels. Dit zijn dan ook de hoofdredenen van de stijgende populariteit van keramische tegels. Het vaakst wordt er gekozen voor gerectificeerde keramische tegels. Gerectificeerd wil zeggen dat de tegels extra bijgeslepen worden, dit zorgt ervoor dat ze strak tegen elkaar aan gelegd kunnen worden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor doorgebakken en door-en-door tegels. Doorgebakken tegels nemen totaal geen vocht op en zijn dus zeer onderhoudsvriendelijk. Door-en-door tegels zijn vol keramische tegels die vormvast en krasvrij zijn. Nog een andere soort zijn de doorgekleurde keramiek tegels, de klei van de tegel is hier volledig gekleurd, er is dus geen sprake van meerdere lagen. De laatste soort tegels zijn de verglaasde keramische tegels. Deze hebben een toplaag van gekleurd glazuur wat zorgt voor het feit dat de keramische tegels bewerkt kunnen worden met kleuren en eventuele motieven.

Koop uw keramische tegels online

Naast een enorme diversiteit en optimale prijs-kwaliteit verhouding bieden vloertegels van keramiek ook nog praktische voordelen. Schoonmaken is eenvoudig doordat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Ze nemen geen vocht op waardoor ze ook ideaal te gebruiken zijn in de badkamer, de keuken of het toilet. Twijfel niet langer en ga voor keramische tegels! Een tip van ons: kijk eens naar keramisch parket, dit zijn keramische tegels met een houten uitstraling en voorzien vele voordelen. Online keramisch parket kopen; Tegelmegashop.be is de juiste keuze!